16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

Femeie plecată de acasă, dată dispărută de familie

Femeie plecată de acasă, dată dispărută de familie

Disperare din partea unei familii din comuna Stolniceni Prăjescu. O femeie a plecat de acasă fără să anunțe pe nimeni despre plecarea ei. Cei rămași au fost și la Poliție pentru a anunța cazul, însă până acum nu au primit nici un răspuns. Vecinii care au văzut-o în dimineța zilei de 3 ocotmbrie, spun că avea mult bagaj și s-a urcat într-o mașină tip dubă, cu numere de Neamț.

O femeie în vârstă de 50 ani, roșcată, cu ochii albaștrii, aproximativ 68 kg și 1,65 cm înălțime este dată dispărută de către soț, fiu și noră. Domiciliați în comuna Stolniceni Prăjescu, familia Enea o caută pe femeie – vezi foto – de la începutul acestei luni când într-o dimineață a decis să plece. A luat actele, banii și o geantă cu haine. Nu a lăsat nici un bilet de adio sau să-și motioveze gestul, iar telefonul îl are închis.

A fost anunțată și Poliția din localitate însă se pare că fără nici un rezultat până la această oră. În urma verificărilor făcute de cei rămași acasă, au fost găsite diverse discuții la mesaje private pe rețelele de socializare cu bărbați. Familia spune că nu înțelege de ce a recurs la acest gest pentru că acasă nu ar fi scandaluri și sunt condiții bune de trai.

Vecinii care au întâlnit-o pe Nuța Enea în dimineața zilei de 3 ocotombrie, în jurul orei 06:00  spun că s-a urcat într-o dubă de culoare albă ce avea numere de Neamț.

Dacă o vedeți sau o recunoșteți sunați la 112 sau anunțați cel mai apropiat sediu de Poliție.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow