More

  Femeie plecată de acasă, dată dispărută de familie

  Femeie plecată de acasă, dată dispărută de familie

  Disperare din partea unei familii din comuna Stolniceni Prăjescu. O femeie a plecat de acasă fără să anunțe pe nimeni despre plecarea ei. Cei rămași au fost și la Poliție pentru a anunța cazul, însă până acum nu au primit nici un răspuns. Vecinii care au văzut-o în dimineța zilei de 3 ocotmbrie, spun că avea mult bagaj și s-a urcat într-o mașină tip dubă, cu numere de Neamț.

  O femeie în vârstă de 50 ani, roșcată, cu ochii albaștrii, aproximativ 68 kg și 1,65 cm înălțime este dată dispărută de către soț, fiu și noră. Domiciliați în comuna Stolniceni Prăjescu, familia Enea o caută pe femeie – vezi foto – de la începutul acestei luni când într-o dimineață a decis să plece. A luat actele, banii și o geantă cu haine. Nu a lăsat nici un bilet de adio sau să-și motioveze gestul, iar telefonul îl are închis.

  A fost anunțată și Poliția din localitate însă se pare că fără nici un rezultat până la această oră. În urma verificărilor făcute de cei rămași acasă, au fost găsite diverse discuții la mesaje private pe rețelele de socializare cu bărbați. Familia spune că nu înțelege de ce a recurs la acest gest pentru că acasă nu ar fi scandaluri și sunt condiții bune de trai.

  Vecinii care au întâlnit-o pe Nuța Enea în dimineața zilei de 3 ocotombrie, în jurul orei 06:00  spun că s-a urcat într-o dubă de culoare albă ce avea numere de Neamț.

  Dacă o vedeți sau o recunoșteți sunați la 112 sau anunțați cel mai apropiat sediu de Poliție.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet