2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Femeie pagubita de 8500 de lei dupa ce a cumparat mai multe cartuse de tigari

Mare atenție la ce cumpărați și de la cine cumpărați! O femeie din comuna Ciohorani a fost păgubita de 8500 de lei după ce a cumpărat mai multe cartușe de țigări de la un comerciant care incerca sa le vanda din poarta in poarta.

Fapta s-a petrecut pe data de 3 mai. După ce a fost încheiată tranzacția, femeia și-a dat seama că de fapt căzuse pradă unei înșelăciuni, întrucât în cartușele de țigări nu se aflau țigarete.

La data de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au identificat un bărbat, de 45 de ani, din județul Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 3 mai a.c., acesta ar fi indus în eroare o femeie, de 52 de ani, din comuna Ciohorăni și i-ar fi vândut mai multe cartuşe despre care ar fi susținut că sunt cu țigarete, însă în urma încheierii tranzacției, femeia a constatat faptul că în cartușele de țigări nu se aflau țigarete, fiindu-i cauzat astfel un prejudiciu de 8.500 de lei. Cercetările continuă.” a transmis IPJ Iasi, in-un comunicat.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR