11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Femeie jefuită în cartierul bogaţilor. Unde sunt poliţiştii, noaptea?

Hotii ataca din nou pe strazile din Pascani. O femeie a fost jefuita in plina noapte intr-un cartier de lux, in timp ce se intorcea spre casa. Atacatorul i-a smuls poseta din umar, a luat banii care ii avea pascaneanca in portofel iar apoi a aruncat geanta pe o strada din apropiere. Oamenii legii il cauta acum pe individ.

 

Atentie pe unde mergeti dupa lasarea intunericului. O femeia a fost jefuita aseara  in plina strada in cartierul Aerodrom. Pascaneanca se intoarcea acasa de la serviciu in jurul orelor 21:00, moment in care a fost atacata de un necunoscut.  Acesta i-a smuls geanta din umar iar apoi a luat-o la fuga pe o strada secundara.

Femeia nu a apucat sa opuna rezistenta sau sa strige dupa ajutor. Avea in poseta actele de identitate si suma de 300 de lei.  In urma incidentului, a sunat de urgenta la politie pentru a cere ajutor.  Oamenii legii i-au gasit geanta pe o strada din cartier, insa fara bani.

Desi au trecut ore bune de la incident nu a fost gasit nici un suspect. A fost deschis un dosar de cercetare penala pentru furt in care se fac cercetari.

De mentionat este faptul pe Aerodrom iluminatul stradal lasa de dorit. Unele zone sunt prost iluminate sau chiar deloc. Oamenii din zona s-au plans de nenumarate ori administratiei locale, insa nu s-a luat nici o masura.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow