More

  Femeie din Stolniceni Prajescu trimisa in stare foarte grava la Clinica de Arsi din Bucuresti

  Sambata seara, in jurul orei 20.30, un incendiu a izbucnit la o casa de locuit din satul Stolniceni Prajescu. Prorietara, in varsta de 48 ani a fost surprins de flacari si a suferit arsuri de gradul II si III pe 60 la suta din suprafata corpului.

  Intrucat in Clinica de Arsi din Iasi toate paturile erau ocupate, in noaptea de sambata spre duminica, femeia a fost transferata cu ambulanta in capitala. Sansele acesteia de supravietuire sunt destul de mici, medicii fiind rezervati in privinta diagnosticului.

  Cauza incendiului stabilita de pompieri a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

  Au ars patru geamuri, cinci uși şi astereala acoperișului din lemn pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătraţi.

  S-au degradat o centrală termică, un hidrofor, un boiler, o mașină de spălat şi învelitoarea din tablă a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 70 metri pătraţi.

  Sursa TELE M

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet