20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

Femeie din Cristești dată dispărută

Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

 

La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Cristeşti  au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 07 ianuarie a.c., APETRI ANGELA VALERIA,  de 46 ani a plecat de la domiciliul din comuna Cristeşti şi nu a mai revenit.

 

Semnalmentele femeii: înălţime 1,65 m, greutate 60 de kilograme, păr roşcat, ochi verzi, faţa ovală, ten deschis. Ca semn distinctive, are o pată de culoare maro pe pometele drept şi are tatuat numele Ion pe încheietura mâinii stângi.

 

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni negri tip colanţi, purta fes pe cap şi era încălţată cu o pereche de ghete negre.

 

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

IPJ IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow