15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Femeie din Boureni, disparută de acasă de 3 săptămâni. Soacra ei crede că se ascunde la rude

O mamă și-a părăsit familia și a fugit de acasă de 3 săptămâni, după o ceartă avută cu soțul ei. Niculina Elena Voicu , de 45 de ani din Boureni a lăsat acasă doi copii minori, o fetiță de 13 ani și un băiat de 15, care au rămas acum în grija tatălui.

Remus Voicu, soțul acesteia, susține că nu este prima dată când femeia pleacă de acasă, însă de data aceasta a luat toate actele, inclusiv cele de proprietate și nu știe nimeni nimic despre ea. Drept urmare, acum o săptămână, bărbatul a anunțat dispariția acesteia, la postul de poliție din Moțca.
voicu remus
Bărbatul povestește ca în ziua dispariției, femeia a refuzat sa mearga cu el sa il ajute la muncile campului, iar seara, când s-a întors, ea nu a mai fost de găsit. Tot după spusele acestuia, ultima dată a fost văzută de un consătean în ziua dispariției, pe 2 iulie, in jurul orei 8 dimineata, in statia de autobuz din localitate.

Deoarece Niculina Voicu a luat cu ea toate actele, inclusiv cele de proprietate ale locuintei, de căsătorie și de identitate a ei și ale copiilor, soacra femeii presupune ca aceasta ar fi plecata la rude, ea având și un fiu mai mare plecat la muncă în Italia.

Mentionam ca femeia a parasit domiciliul in data de 2 iulie a acestui an, iar de atunci nu a luat legătura cu niciun membru al familiei, nici măcar cu propriii copii, după spusele martorilor.
Poliția continuă cercetările în acest caz, iar cei care au vazut-o sau au informații legate de dispariția ei, sunt rugati sa sune la 112.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow