More

  Femeie din Boureni, disparută de acasă de 3 săptămâni. Soacra ei crede că se ascunde la rude

  Array

  O mamă și-a părăsit familia și a fugit de acasă de 3 săptămâni, după o ceartă avută cu soțul ei. Niculina Elena Voicu , de 45 de ani din Boureni a lăsat acasă doi copii minori, o fetiță de 13 ani și un băiat de 15, care au rămas acum în grija tatălui.

  Remus Voicu, soțul acesteia, susține că nu este prima dată când femeia pleacă de acasă, însă de data aceasta a luat toate actele, inclusiv cele de proprietate și nu știe nimeni nimic despre ea. Drept urmare, acum o săptămână, bărbatul a anunțat dispariția acesteia, la postul de poliție din Moțca.
  voicu remus
  Bărbatul povestește ca în ziua dispariției, femeia a refuzat sa mearga cu el sa il ajute la muncile campului, iar seara, când s-a întors, ea nu a mai fost de găsit. Tot după spusele acestuia, ultima dată a fost văzută de un consătean în ziua dispariției, pe 2 iulie, in jurul orei 8 dimineata, in statia de autobuz din localitate.

  Deoarece Niculina Voicu a luat cu ea toate actele, inclusiv cele de proprietate ale locuintei, de căsătorie și de identitate a ei și ale copiilor, soacra femeii presupune ca aceasta ar fi plecata la rude, ea având și un fiu mai mare plecat la muncă în Italia.

  Mentionam ca femeia a parasit domiciliul in data de 2 iulie a acestui an, iar de atunci nu a luat legătura cu niciun membru al familiei, nici măcar cu propriii copii, după spusele martorilor.
  Poliția continuă cercetările în acest caz, iar cei care au vazut-o sau au informații legate de dispariția ei, sunt rugati sa sune la 112.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet