More

  Femeie din Boureni, disparută de acasă de 3 săptămâni. Soacra ei crede că se ascunde la rude

  Array

  O mamă și-a părăsit familia și a fugit de acasă de 3 săptămâni, după o ceartă avută cu soțul ei. Niculina Elena Voicu , de 45 de ani din Boureni a lăsat acasă doi copii minori, o fetiță de 13 ani și un băiat de 15, care au rămas acum în grija tatălui.

  Remus Voicu, soțul acesteia, susține că nu este prima dată când femeia pleacă de acasă, însă de data aceasta a luat toate actele, inclusiv cele de proprietate și nu știe nimeni nimic despre ea. Drept urmare, acum o săptămână, bărbatul a anunțat dispariția acesteia, la postul de poliție din Moțca.
  voicu remus
  Bărbatul povestește ca în ziua dispariției, femeia a refuzat sa mearga cu el sa il ajute la muncile campului, iar seara, când s-a întors, ea nu a mai fost de găsit. Tot după spusele acestuia, ultima dată a fost văzută de un consătean în ziua dispariției, pe 2 iulie, in jurul orei 8 dimineata, in statia de autobuz din localitate.

  Deoarece Niculina Voicu a luat cu ea toate actele, inclusiv cele de proprietate ale locuintei, de căsătorie și de identitate a ei și ale copiilor, soacra femeii presupune ca aceasta ar fi plecata la rude, ea având și un fiu mai mare plecat la muncă în Italia.

  Mentionam ca femeia a parasit domiciliul in data de 2 iulie a acestui an, iar de atunci nu a luat legătura cu niciun membru al familiei, nici măcar cu propriii copii, după spusele martorilor.
  Poliția continuă cercetările în acest caz, iar cei care au vazut-o sau au informații legate de dispariția ei, sunt rugati sa sune la 112.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI