9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022
Array

Femeia cu copilul mort în ea, scoasă afară din spital. Pacienta nu avea asigurare medicală

- Advertisement -

Femeia cu copilul mort în ea, scoasă afară din spital. Pacienta nu avea asigurare medicală

Reclamații la spitalul de urgență din Pașcani. O tânără din comuna Vânători spune că a fost dată afară din instituție și trimisă la o clinică din Iași, deși are un copil mort în ea. Femeia a fost internată la sfârșitul săptămânii trecute cu dureri groznice. Astăzi, 27 iulie, ea a umblat pe la cabinetele din Pașcani pentru ajutor medical, însă fără nici un rezultat.

Ionela Chihaia are 21 de ani și este la a doua sarcină pierdută. Ea a fost dată afară din Spitalul Muncipal pentru că nu are asigurare medicală și nici bani să plătească serviciile medicale. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Adusă cu mașina de urgență, la unitatea medicală după ce acuza dureri groaznice în zona abdomenului, cadrele medicale i-au spus că fătul s-a oprit din evoluție la cele șase săptămâni. I-a fost administrat tratament medicamentos, însă, spunea ea, angajatele de pe secția de Ginecologie din cadrul Spitalului de Urgență Pașcani și medicul Baican s-au comportat foarte urât și chiar a fost jignită.

De sâmbătă, 23 iulie, până acum, fătul mort nu a fost scos din pântecele femeii. Tânăra a umblat astăzi pe la cabinetele din Pașcani să ceară ajutor însă nimeni nu îi rezolvă problema. Ea fost direcționată la clinici de specialitate din Iași.

Managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, doctor Costică Pânzaru spune că femeia a fost externată pentru că au trecut cele 72 de ore cât poate sta internat un pacient pe „urgențe”, timp în care a primit tratament medicamentos și i s-au făcut ecografii, iar la final pacienta ar fi refuzat orice ajutor, dialog și înțelegere cu medicul de gardă.

Trauma este cu atât mai mare pentru femeia de 21 de ani din comuna Vânători și pentru că în urmă cu doi ani de zile a născut un bebeluș mort, el se oprise din evoluție în luna a opta.

Menționăm că în ultima perioadă mai multe femei au semnalat cazuri de acest gen în legătură cu Spitalul Municipal Pașcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow