6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Femeie cu capul spart, din cauza bauturii

Bautura a adus-o pe patul de spital pe o localnica dintr-o comuna de langa Pascani. Femeia a cazut azi pe o strada din zona Vale a orasului, lovindu-se grav la cap. O ambulanta a preluat-o de la fata locului si a transportat-o la Spitalul Municipal de Urgenta pentru ingrijiri medicale.

O femeie din Ruginoasa a ajuns azi la spital cu capul spart si plina de sange. Localnica in varsta de circa 55 de ani, s-a dezechilibrat si a cazut pe strada Garii, lovindu-se grav. Un trecator a sunat la 112 si a chemat in ajutor un echipaj de ambulanta. Victima a fost luata de la fata locului si dusa pentru ingrijiri la Spitalul Municipal.

Incidentul s-ar fi petrecut in urma consumului excesiv de alcool. Femeia ar fi baut la un bar din zona iar la plecare si-a pierdut echilibru. Ea sustine ca ar fi fost impinsa de un necunoscut, insa nu stie cu exactitate ce s-a intamplat.

Nu este pentru prima data cand femeia ajunge pe mainile medicilor pascaneni. Ea a fost adusa de foarte multe ori, aproape in coma alcoolica.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow