19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Hoață de portofele prinsă de polițiști

Hoață de portofele prinsă de polițiști

Hoața de portofele a fost prinsă de oamenii legii. Ea a reușit să sustragă 1.100 lei și o sută de euro de la cetățenii din Hîrlău. Totul se întâmpla într-un moment de neatenție. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de50% şi predat persoanelor vătămate. Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 ore.

Oamenii legii au reușit să prinsă hoața de portofele din Hîrlău. Ea a fost reținută pentru 24 de ore iar banii sustrași au fost înapoiați părților vătămate, numai o parte dintre ei. Infractoarea este o femeie în vârstă de 32 de ani din localitate.

„La data de 10 noiembrie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău au identificat o femeie, de 32 de ani, din oraşul Hîrlău, bănuită de comiterea a două furturi comise în dauna a două persoane vătămate.”  au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Faptele s-au petecut într-un bar din Hîrlău, iar victimele au vârstele de 32, respectiv 66 ani.

„Astfel, la data de 30 iulie a.c, aflându-se într-un bar situat pe raza oraşului Hîrlău, femeia ar fi sustras din buzunarul unui bărbat de 66 de ani, suma de 500 de lei. De asemenea, în ziua de  29 octombrie a.c, profitând de neatenţia unei femei de 32 de ani, care se afla într-un bar din oraşul Hîrlău, aceasta i-ar fi sustras din geantă 600 lei şi 100 euro.” au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50% şi predat persoanelor vătămate. În baza probatorului administrat în cauză, femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 ore. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow