26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

FEMEIE CERCETATĂ PENTRU CONTRABANDĂ

- Advertisement -

FEMEIE CERCETATĂ PENTRU CONTRABANDĂ

Încă o femeie este cercetată pentru contrabandă de țigări. Ea fost depistată pe o stradă din Hîrlău având asupra sa mai multe pachete pe care era aplicat timbru accizabil de provenienţă din Republica Moldova.

Ghinion pentru o femeie în vârstă de 59 ani din Hîrlău. Ea a fost depistată marți, 15 noiembrie, pe strada principală din oraș, Ștefan cel Mare, de oamenii legii având asupra sa mai multe pachete cu țigări de contrabandă. Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “Contrabandă – deţinerea, transportul de produse care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă”, faptă prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal.

Tot dosare penale au întocmit oamenii legii după ce au destructurat o reţeaua ce își desfășura activitatea în satul Golăeşti din județul Iași. Marfa era distribuită unor comercianţi din Iaşi. Era transportată cu un microbuz şcolar, maşini personale sau taxiuri. Poliţiştii au organizat un flagrant. 10 persoane suspectate că fac parte din gruparea infracţională au fost duse la audieri. Două au fost reţinute şi vor fi propuse pentru arestare preventivă. Au fost capturate 25 de mii de pachete de ţigări în valoare de 280 de mii de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow