More

  Feriţi-vă de câinii de pe stradă! Primăria Paşcani nu este în stare să îi prindă

  Array

  Feriţi-vă de câinii de pe stradă! Primăria Paşcani nu este în stare să îi prindă. Aşteaptă şi acum un aviz de la Poliţie pentru ca muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală să poată folosi arma cu trachilizante. Până una altă, din nou, maidanezii atacă. De această dată, o femeie a căzut victimă. Ajutor a venit din partea unui şofer.

  O păşcăneancă a trecut prin clipe groaznice după ce a ieşit din tura de noapte de la serviciu. Cinci câini au înconjurat-o şi au dat să o sfâşie, dar a fost salvată de un şofer care a început să claxoneze insistent, speriind fiarele. Lidia Atudorei a trimis pe adresa redacţiei ziaruldeiasi un mesaj cu ceea ce i s-a întâmplat:

  „Locuiesc în Paşcani şi nu ştiu cui să mă adresez pentru o veche problemă care persistă pe străzile noastre. Sâmbătă dimineaţă, după ora 7, când ieşisem după o tură de noapte, mergeam spre casă. Lângă şcoala din faţa somptuoasei noastre primării există nişte „ruine” ale unei fostei clădiri. Fiind sâmbătă, nu erau prea mulţi oameni la acea oră. Ştim cu toţii, locuitorii acestui oraş, că în zona aceea stau foarte mulţi câini noaptea şi sunt unele persoane care dimineaţa le duc mâncare. Dar sâmbătă am fost atacată de 5 câini, am fost luată prin surprindere. Am ieşit pe carosabil şi am avut parte de un om bun, cu o maşină neagră, care i-a claxonat şi a reuşit să-i îndepărteze de mine.
  Altfel… vă daţi seama că m-aş fi ales cu răni însemnate, că am văzut doar colţi în faţa ochilor… Ce facem? Aşteptăm victime? Iubesc şi eu animalele, dar aici e vorba de siguranţa noastră, a oamenilor.
  Vine iarna şi aceşti câini se comportă precum animalele sălbatice, atacă în haite! Cred că este important că locaţia este în apropierea unei şcoli. Sper că scriindu-vă, vor auzi cei ce sunt în măsură să facă ceva cu aceşti câini. Va mulţumesc” sursa ziaruldeiasi.ro

  Mesajul a ajuns şi la administraţia din Paşcani care spune că nu poate face nimic, deocamdată, pentru că încă aşteaptă un aviz de la Poliţie pentru ca arma achiziţionată în vederea împuşcării cu trachilizante a câinilor comunitari să fie folosită. Această problema persita de câteva luni de zile, mai ales că serviciul a fost preluat de la Societatea de Salubritate din Paşcani de Serviciul de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Municipiului.

  Amintim că în urmă cu câteva zile, un alt caz a fost adus în atenţia publicului, de către medicii de la Spitalul Municipal după ce un cetăţean a fost muşcat de maidanezi, victima ajungând la o clinică din Iaşi pentru vaccin.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  Impozite locale 2021: Ce trebuie să știe persoanele fizice, în acest an, despre dările pentru clădiri, terenuri și mașini

  Cei care erau proprietari pe mijloace de transport, clădiri sau terenuri la sfârșitul lui 2020 trebuie să plătească în acest an impozit pentru fiecare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp