14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Femeie ameninţată cu moartea la Valea Seacă. Scandalul a durat câteva ore fără ca nici un poliţist să intervină

Scandal uriaş la Valea Seacă. O femeie susţine că a fost ameninţată cu moartea de un grup de tineri. A fost asediată timp de două ore jumătate în miezul nopţii fără că vreun poliţist să intervină. În casă se aflau şi doi copii minori, fiicele ei dintr-o relaţie cu un cetăţean italian. Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea începând cu ora 12. Alina Drăgan în vârstă de 26 de ani povesteşte la poarta ei au venit peste 20 de bărbaţi printre care şi verişorii ei, toţi aflaţi sub influenţa alcoolului. S-au oprit şi au vrut să intre în casa să o bată şi chiar să o omoare din cauza unor neînţelegeri.

 

De frică tânără a sunat la numărul de urgenţă 112. I s-a făcut legătura cu o patrulă de poliţie şi a povestit ce i s-a întâmplat. La faţa locului nu a mai ajuns nici un poliţist, victima fiind sfătuită să depună o plângere la Poliţie.
Noroc că scandalagii s-au calmat şi au plecat acasă după ce au rupt gardul şi poartă şi au spart câteva geamuri.

Victima a depus astăzi o plângere la Poliţie. Susţine că nu ştie de ce a fost ameninţată cu moartea. Sătenii însă cred că la mijloc ar fi o complicată relaţie de amor. Bărbaţii s-au luat la bătaie din cauza ei iar cei care au încasat-o ar fi vrut acum să se răzbune.

Cazul va fi cercetat de poliţiştii păşcăneni. Pe lista suspecţilor se afla fraţii Gheorghe şi Mihai Murariu şi Cătălin Matei, rude ale victimei. Ei susţin că nu au fost implicaţi în acest scandal.

Alte articole