10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Femeia din Hîrlău, sărbătorită de administrația locală

Momente unice pentru femeile din Hirlau. Administratia locala din oras le-a facut o surpriza si le-a invitat la restaurant, unde au petrecut cateva ore cu sampanie si mancaruri alese, pe muzica live, melodii cantate de o formatie din Pascani.

ev hirlau 8 martie

Peste o suta de femei din Hirlau, de la pensionare pana la cadre didactice si inginere, au petrecut ziua de 8 Martie, altfel decat si-au propus. Ele au fost invitate de catre administratia locala la un restaurant din oras, unde au fost cinstite cum se cuvine. Din meniu nu au lipsit urarile frumoase din partea edilului Constantin Cernescu, muzica buna cantata de catre o formatie din Pascani, florile, sampania si manacuri alese, alaturi de sarutarile pe obraz si „La multi ani” din partea administratiei locale.

Mai mult, primarul orasului le-a complimentat pe doamne cu expresii cum ar fi „fara o femeie alaturi, lumea nu functioneaza cum trebuie” sau „femeia este veriga cea mai importanta a vietii sociale, economice si politice”.

Si un domn a citit poezii tematice, femeilor din sala.

Printre invitati a fost si doamna educatoare Elena, care a multumit administratiei locale pentru ceea ce face pentru comunitate.

Fiind o traditie ca de 8 Martie, femeile din orasul Hirlau sa fie sarbatorite de administratia locala, Elena s-a emotionat pana la lacrimi.

Evenimentul dedicat femeilor s-a incheiat dupa cateva ore, dupa ce acestea au cantat si dansat alaturi de primar si viceprimar.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow