Slider

Lecţie usturătoare pentru edilii municipiului Paşcani din partea unor părinţi. Sătui de mizeria din parcul de la blocul Moldova şi de a aştepta, în zadar, intervenţia muncitorilor de la salubritate ei s-au apucat de treabă. Au măturat întreaga zonă şi au strâns gunoaiele iar coşurile au fost echipate cu saci menajeri. Fotografiile au fost puse pe Facebook şi au stârnit zeci de reacţii. Mamicile şi tăticii cu iniţiativa civică au fost lăudaţi iar administratia locală a fost criticată pe bună dreptate.
„Mulţumim tuturor pt aprecieri!! Noi am muncit doar pt copiii noştri şi pt ceilalţi copii care vin în acest parc! Am preluat indatoririle celor de la Primărie, fără nicio obligaţie! Suntem mândri că putem respira aer cât de cât curat şi că piticii noştri au unde aruncă un ambalaj!! Acum.. oare cât va ţine? Data viitoare speram să ne adunăm în nr mai mare.. să dăm exemplu copiilor noştri.. că dacă nu facem noi, nimeni nu va face.. din păcate.. Ruşine celor responsabili.. şi bravo vouă, oameni frumoşi!” a spus unul dintre părinţi.
Menţionăm că în aceeasi situaţie se află majoritatea locurilor de joacă din Paşcani. Ele au fost uitate de Primărie deşi în fiecare an se fac promisiuni că vor fi modernizate sau măcar întreţinute.

Slider