25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

Felicitări părinţilor, ruşine administraţiei locale! Parc salubrizat de locatari pentru a avea unde se juca copiii

Ultimele știri

Lecţie usturătoare pentru edilii municipiului Paşcani din partea unor părinţi. Sătui de mizeria din parcul de la blocul Moldova şi de a aştepta, în zadar, intervenţia muncitorilor de la salubritate ei s-au apucat de treabă. Au măturat întreaga zonă şi au strâns gunoaiele iar coşurile au fost echipate cu saci menajeri. Fotografiile au fost puse pe Facebook şi au stârnit zeci de reacţii. Mamicile şi tăticii cu iniţiativa civică au fost lăudaţi iar administratia locală a fost criticată pe bună dreptate.
„Mulţumim tuturor pt aprecieri!! Noi am muncit doar pt copiii noştri şi pt ceilalţi copii care vin în acest parc! Am preluat indatoririle celor de la Primărie, fără nicio obligaţie! Suntem mândri că putem respira aer cât de cât curat şi că piticii noştri au unde aruncă un ambalaj!! Acum.. oare cât va ţine? Data viitoare speram să ne adunăm în nr mai mare.. să dăm exemplu copiilor noştri.. că dacă nu facem noi, nimeni nu va face.. din păcate.. Ruşine celor responsabili.. şi bravo vouă, oameni frumoşi!” a spus unul dintre părinţi.
Menţionăm că în aceeasi situaţie se află majoritatea locurilor de joacă din Paşcani. Ele au fost uitate de Primărie deşi în fiecare an se fac promisiuni că vor fi modernizate sau măcar întreţinute.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
25 ° C
25.5 °
24.1 °
65 %
3kmh
67 %
vin
23 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI