More

  Felicia Filip și Cristi Minculescu într-un grandios spectacol, la Pașcani

  Felicia Filip și Cristi Minculescu într-un grandios spectacol, la Pașcani

   Marea soprană a României, Felicia Filip și cunoscutul solist al formației IRIS, Cristi Minculescu, vor veni la Pașcani în cadrul unui grandios spectacol programat pentru sfârșitul acestui an. Doritorii pot deja să rezerve locurile pentru eveniment, prețul unuia, subvenționat din bugetul Casei de Cultură Mihail Sadoveanu, este de 60 lei. Organziatorii spun că nu veți regreta participarea la Magnificent Christmas Concert 2017.

  Vă invităm, în prag de Crăciun, la un regal muzical unde FELICIA FILIP, împreună cu CRISTI MINCULESCU, acompaniați de Filarmonica de Stat din Botoșani și de TRUPA IRIS ne vor aduce magia sărbătorilor de iarnă în suflete.” este mesajul gazdei referitor la unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an ce are loc la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

  Concertul programat pentru ziua de 20 decembrie, se va desfășura pe parcursul a două ore de unde nu vor lipsi melodii de la clasic la modern, colinde, muzică pop sau rock simfonic, blues rock, duete și alte momente unice. Prețul unui bilet (subvenționat) este de 60 lei, iar pentru informații și rezervări puteți apela 0726 040408 – Marcu Samir.

  Pe scena Casei de Cultură din Pașcani vor urca 50 de artişti, pe lângă îndrăgiții Felicia Filip și Cristi Minculescu sunt și Valer Popa, Doru Borobeică, Orchestra Simfonică a Filarmonicii condusă de dirijorul Iulian Rusu. Prezentatorii evenimentului sunt Florentina Opriș de la Kanal D și Liviu Sorinel.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet