More

  Federaţia Română de Baschet la Paşcani. S-au făcut selecţii

  Array

  Sute de copii au răspuns afirmativ invitaţiei de a participa la evenimentul organizat de Federaţia Română de Baschet – “Moldova la doi paşi de coş”. Astfel, sala de sport de la baza sportivă din incinta stadionului Municipal a fost plină până la refuz de către micuţii doritori să joace baschet şi chiar să ajungă a face performanţă.

  BASCHET 2

  Proiectul “Moldova la doi paşi de coş” finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi organizat de Federaţia Română de Baschet a debutat azi dimineaţă cu un joc demonstrativ a foştilor jucători de la echipa de junior a ţării. Aplaudaţi şi având o galerie de peste 300 de prichindei, sportivii au făcut scheme şi mişcări ca să puncteze la coş.

  Încântaţi de ceea ce au văzut, micuţii s-au apucat şi ei să arunce la coş. Cei care au reuşit au primit câte o minge de baschet.

  Printre marcatori se află Alexandru şi Cosmin. Ei sunt elevi în clasa a III a la Şcoala Gimnazială “I. Cantacuzino” din Paşcani şi s-au prezentat la selecţie pentru că vor să înveţe şi un alt sport.

  BASCHET 1

  Prezenţi la eveniment au fost şi reprezentanţi ai Federaţiei Române de Baschet care au acordat premii micuţilor, de la ghiozdane cu produse şcolare până la dulciuri.

  Scopul proiectului este de promovare a baschetului în zonele slab reprezentat. ISJ a selectat două şcoli din Paşcani este vorba despre Liceul Teoretic “Miron Costin” şi Şcoală Gimnazială “I. Cantacuzino” pentru a se face antrenamente. Dan Berceanu, secretar general al Federaţiei a fost încântat de mulţimea de copii prezenţi la preselecţii.

  După selecţia de astăzi vor avea loc antrenamentele, iar peste două luni de zile, echipa din Paşcani va participa la un turneu.

  Caravana “Moldova la doi paşi de coş” are loc în 10 localităţi din Moldova cum ar fi Bacău, Piatra Neamţ, Roman, Bârlad sau Vaslui.

  Materialul video în cadrul buletinului de ştiri INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet