10.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Fată de 13 ani, atacată cu spray lacrimogen, răpită şi violată când venea de la şcoală

Atacatorul, în vârstă de 19 ani, s-a folosit de un spray lacrimogen. El a fost trimis în judecată la sfârşitul săptămânii trecute.
Un bărbat de 19 ani a fost trimis în judecată, la finele săptămânii trecute, fiind acuzat de lipsire de libertate şi viol. Robert Avroian, din localitatea Cio­horăni, este acuzat că ar fi răpit o adolescentă care venea de la şcoală după care a batjocorit-o într-un imobil părăsit.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, pe 30 octombrie victima venea pe jos de la şcoală alături de alţi colegi. Fata străbate, zilnic, în jur de 3 kilometri de la şcoală la domiciliu. După ce s-a despărţit de grup, copila a fost atacată de Avroian cu un spray lacrimongen, care a prins-o de mână şi a târât-o până într-o casă părăsită. Acolo, a fost aşezată pe un pat, iar agresorul a ieşit pentru câteva minute din casă. „Minora a trimis un mesaj pe telefonul mobil unei colege, cerând ajutor, fiindcă mama ei nu avea telefon. Ea a spus că răpit-o Mârlanu, cum i se zicea inculpatului, dar nu a mai apucat să trimită un al doilea mesaj cu locul unde se afla“, a precizat Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunal.
Avroian a intrat în casă în timp ce minora era cu telefonul în mână, motiv pentru care a lovit-o. Ulterior, a violat-o şi a forţat-o să stea cu el peste noapte în casa părăsită. În seara respectivă, părinţii, care fuseseră alertaţi de colega victimei, au căutat-o cu disperare pe minoră. Aceasta a fost găsită abia dimineaţă.
Adolescenta a fost supusă unei expertize psihiatrice, care a relevat că suferă de stres posttraumatic, are coşmaruri şi tulburări de respiraţie şi ritm cardiac. Audiat de procurori, Avroian a spus că ar fi făcut sex cu fata cu permisiunea acesteia.

Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI