-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Fata care a încercat să treacă dintr-un tren în altul, în gara Târgu Frumos, rămâne în stare foarte gravă

Starea adolescentei în vârstă de 17 ani care a fost victimă a unui accident feroviar în Târgu Frumos se menţine în continuare gravă. Medicii de la Spitalul de Copii „Sf. Maria”, unde se află internată, spun că a fost detubată, însă prognosticul este unul rezervat. 

„Iniţial a fost intubată, ventilată mecanic, a avut nevoie de îngrijire în Anestezie şi Terapie Intensivă. Acum a fost detubată, dar prognosticul rămâne rezervat având în vedere că este o politraumă”, a precizat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii. Accidentul a avut loc săptămâna trecută când, din spusele martorilor, tânăra a încercat să sară dintr-un vagon în altul, în timp ce trenul era în mişcare.

La faţa locului, a intervenit elicopterul SMURD care a transportat victima la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Copii. Starea sa a fost una extrem de gravă încă din momentul preluării de către un echipaj medical. A fost intubată şi ventilată mecanic chiar la locul accidentului, iar medicii precizau atunci că suferise un traumatism cranio-cerebral, laceraţie hepatică, laceraţie pancreatică.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow