More

  Fără prime de Paşte în unităţile bugetare din Paşcani

  Array

   

  Bugetarii-lasati-fara-prime-de-PastePrimele de Paste ii ocolesc si in acest an pe angajatii institutiilor publice din Pascani. Astfel ca, bugetarii trebuie sa se multumeasca de sarbatori cu salariul virat la timp si cu cateva zile libere, primite pentru minivacanta de 1 mai.

  La Primaria Pascani nici in acest an angajatii nu primesc prima de sarbatori, pentru ca nu sunt bani la bugetul local. Insa vor primi un pachet cu alimente din partea societatii Agrocomplex Lunca SA Pascani. Sponsorizarea se va face pentru toti salariatii Primariei, un numar de aproximativ 250 de persoane, in valoare de 130 de lei pachetul.

  Este al treilea ani in care angajatii de la Prest Serv Apa Pascani trebuie sa se descurce de sarbatori doar cu salariu obisnuit. Acestia nu au mai primit bonusuri de sarbatori din 2010, atunci cand conducerea le-a oferit ca prima aproape un salariu minim, in plus. Directorul societatii, Ioan Prisecaru spune ca va face tot posibilul ca pana maxim in ziua de joi, cei 150 de angajati sa primeasca in avans o parte din salariu, desi acesta se da doar o singura data pe luna, la mijlocul fiecarei luni calendaristice. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet