1.9 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Fara brazi naturali in pietele din Pascani

Nici anul acesta pascanenii nu vor gasi brazi naturali in cele doua piete agroalimentare din municipiul Pascani. Reprezentantii administratiei locale sustin ca nu au reusit sa obtina avizul necesar vanzarii din cauza faptului ca pietele nu au autorizatie de functionare. Comerciantii care totusi se incumeta sa vina in oras pentru a vinde trebuie sa stie ca se pot alege cu amenzi.

Pietele din Pascani nu vor fi pline de brazi naturali in preajma sarbatorilor de iarna, la fel ca si in anii trecuti. Administratia locala nu a reusit sa obtina avizul ISU si implicit, autorizatie de functionare. Din cauza acestor mari probleme, nu pot permite comerciantilor sa vanda pomi de Craciun in cele doua locatii din oras.

Si anul trecut a fost aceeasi situatie. Numai ca, au fost unii vanzatori care s-au incumetat sa vina in oras si sa vanda pe strada din fata pietei agroalimentare. Trebuie sa stie insa ca se pot alege cu amenzi, sustin autoritatile.

Mentionam ca in pietele din Iasi astazi au aparut pomii pentru Craciun. Conform Ziarului de Iasi, preturile pornesc de la 40 de lei pentru unul de un metru si jumatate si pot ajunge chiar si la 2.000 de lei pentru cei de sapte metri.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow