23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Fără apă în Pașcani și trei suburbii în noaptea de miercuri spre joi – 20-21 iulie

Locuitorii municipiului Pașcani, precum și cei din suburbiile Sodomeni, Boșteni și Lunca nu vor avea apă la robinete miercuri seara, 20 iulie, de la ora 22:00 și până joi dimineața, 21 iulie, ora 6:00.

Operatorul ieșean APAVITAL a anunțat întreruperea furnizării pe timpul nopții prin comunicat de presă postat pe site-ul companiei, dar și prin mesaje către utilizatori.

În vederea refacerii rezervelor de apă în rezervoarele de înmagazinare din municipiul Pașcani, din cauza unei avarii apărută pe conducta de aducțiune situată pe raza localității Miroslovești, ApaVital se află în neplăcuta situaţie de a sista furnizarea apei potabile din ziua de miercuri 20 iulie 2022, orele 22.00, până joi 21 iulie 2022, în jurul orei 6.00, către utilizatorii din municipiul Pașcani și suburbiile Sodomeni, Boșteni și Lunca.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată” se arată în anunț.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow