22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Familie evacuată pentru datorii uriaşe la un apartament ANL

  Ultimele știri

  O familie din Paşcani urmează să fie evacuata dintr-o locuinţă ANL înainte sau imediat după sărbătorile de iarnă. Instanţa a decis că Alina şi Mihai Ciobanu să predea cheile apartamentului primit printr-o repartiţie de la Primăria Paşcani, după ce a acumulat datorii de peste 37.000 de lei la plata chiriei şi a utilităţilor.
  Femeia a venit astăzi la audienţe şi a cerut edilului şef să încheie un alt contract de închiriere de cesta dată doar pe numele ei pe motiv că divorţează şi are în întreţinere un copil minor. Tânăra a mai spus că nu a ştiut că soţul ei nu a achitat datoriile timp de ani de zile.
  Reprezentanţii administratiei locale au explicat că nu pot da curs acestei solicitării pe motiv că există deja o hotărâre judecătorească rămasă definitivă, fără să fie contestata.
  Menţionăm că Primăria Paşcani a acţionat în judecată mai mulţi locatari de la ANL pentru restante la chirie şi utilităţi. Unele procese au fost deja finalizate iar altele sunt în curs de judecată.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet