25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Familia din Lespezi cu cvadrupleți, vizitată de părintele Dan Damaschin de Ziua Națională a României. Au primit lemne, haine, alimente si multe alte bunuri – VIDEO

De Ziua Romaniei, mama eroina din satul Buda, comuna Lespezi care a nascut cvadrupleti a fost vizitata de parintele Dan Damaschin, de la biserica din incinta Maternitatii Cuza Voda din Iasi. Preotul, care nu este la prima vizita facuta familiei, a ales ca in zi nationala sa daruiasca momente de bucurie celor patru copilasi in varsta de trei ani, dar si celor patru frati ai lor.

Ei au primit de toate, de la lemne pentru incalzire, paste fainoase, bulion, ulei, morcovi, hainute, detergent sau dulciuri. Printre bunuri, parintele a pus in pachete si o carte de rugaciuni si o mica Biblie.

Toate au fost incarcate intr-o masina, care a fost condusa pana la destinatie chiar de preotul Damaschin. Acasa la familia Cozma, vizita a fost primita cu mare bucurie si surprindere.

Copilasii s-au imbracat cu hainele de iarna abia primite si au promis ca pana in vara sa citeasca de pe cartile aduse de parinte.

Mentionam ca nu e singura familie ajutata de preotul, Dan Damaschin. In preajma sarbatorilor de iarna, prin Asociatia Glasul Vietii, el vrea sa aduca bucurie la peste 4.000 de copii. Pe pagina de Facebook a parintelui gasiti lista cu micutii care vor fi vizitati in prag de Craciun si mai multe informatii despre cum puteti ajuta.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow