12.7 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

FALŞII ANGAJAŢI E-ON AU FĂCUT 9 VICTIME

ÎN DOAR TREI SĂPTĂMÂNI, FALŞII ANGAJAŢI E-ON AU FĂCUT 9 VICTIME

Poliţiştii ieşeni desfăşoară activităţi de verificare şi cercetare, în vederea identificării persoanelor care şi-au declinat calitatea falsă de angajaţi ai E-ON, reuşind astfel să înşele 9 pensionari din municipiul Iaşi, cu vârste cuprinse între 75 şi 85 de ani, valoarea totală a prejudiciului creat fiind de peste 50.000 lei.

Pentru a preveni şi reduce riscul victimizării, azi, 10 decembrie, ora 15.00, la Centrul de Zi din cartierul Tătăraşi, poliţiştii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității,  împreună cu reprezentant al E-ON, vor prezenta beneficiarilor centrului, cele mai întâlnite modalităţi prin care infractorii acţionează şi vor face recomandări punctuale, privind siguranţa personală şi a bunurilor.

Această activitate se înscrie în seria activităţilor cu caracter informativ-preventiv, derulate de poliţişti în perioada sărbătorilor de iarnă, cînd infractorii acţionează de regulă în locurile aglomerate (magazine, pieţe, mijloace de transport în comun), sau sunând la uşa victimei sub diverse pretexte.

Toţi participanţii vor primi sacoşe şi calendare cu mesajul campaniei derulate de I.P.J. Iaşi, A.T.O.P. şi C.N.P., “ FII PRECAUT, NU TE LĂSA ÎNŞELAT”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Acțiune pentru siguranța comunității la Hîrlău

La data de 21 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului...

Scandalagii amendați la Pașcani

La data de 22 mai a.c., polițiștii Poliției Municipiului...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow