16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Facturile mari la încălzire, în topul reclamaţiilor la audienţe

audiente

O noua zi de audinte la Primaria Pascani. Astazi, 28 martie a venit randul viceprimarului sa asculte si sa gaseasca rezolvare celor aproape 20 de cetateni care au venit dis de dimineata la sediul primariei.

Printre solicitarile prezentate edilului au fost decolmatarea unei garle pline cu vegetatie aflate pe Dealul Spirei, str Unirii, dar si refacerea unor podete, care au cedat in urma greutatii zapezii cazute in aceasta iarna. Nici solicitarile pentru punerea in posesie nu au lipsit. Vasile Axinte spune ca problemele ridicate de cetateni vor fi verificate si incepand de saptamana viitoare, se va incerca si rezolvarea lor.

Doamna Anica are 70 de ani. A muncit o viata crezand ca batranatea ii va fi mai usoara, insa are o pensie de numai 347 de lei. Locuieste singura intr-un apartament din blocul Moldova. Desi are trei camere, pentru a face economie la factura de incalzire, a oprit repartitoarele in celelalte incaperi, lasand deschis la minin caldura, in cea mai mica camera. Degeaba, pentru ca factura pe luna februarie a venit in cuantum de 850 de lei. Chiar daca beneficiaza de ajutor pentru incalzire, suma de pe factura, tot mare ramane. Cu lacrimi in ochi, cere intelegere si ajutor de la Primarie pentru rezolvarea problemei.

Ajutor a cerut si o femeie operata in sase luni, de doua ori, de cancer. Parca nu ar fi deajuns, Maria Barabula a facut o infectie si la genunchiul drept, ce necesita musai o operatie. Cheltuielile sunt destul de mari, pensia de numai 400 de lei nu-i ajunge nici pentru a fi la zi cu utilitaile. Viceprimarul, Vasile Acsinte i-a spus ca doar in urma unei anchete sociale va primi si un raspuns. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow