18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Facturi mici la încălzire pe luna decembrie

  Ultimele știri

  Veşti bune pentru păşcăneni în această luna. Vor avea de plătit facturi mai mici la căldură. Asta deoarece, cea mai mare parte din luna decembrie 2015 s-au înregistrat temperaturi de primăvară iar căldură din calorifere nu a fost dată la maxim. O altă veste bună este aceea că, Regia a plătit şi o parte din factura de pe luna februarie la gaz.

  Facturi mai mici la căldură pentru păşcănenii care sunt branşaţi la sistemul centralizat. Directorul de la RAGCL Paşcani, Gelu Nedelcu spune că păşcănenii vor plătit mai puţin pentru că nu au consumat energie termică datorită gradelor cu plus din luna decembrie. Facturile au fost emise deja către populaţie. De exemplu, proprietarii unor garsoniere din oraş trebuie să plătească maximum 180 lei. Căldura a fost dată la maximum la sfârşitul lui decembrie, atunci când s-au înregistrat temperaturi pe timp de noapte şi de -17 grade Celsius.

  O altă veste bună este aceea că plata facturilor la gaz, pe ianuarie şi o parte din luna februarie, a fost deja achitată. Este vorba de sute de mii de lei, bani care au fost plătiţi în avans de către conducerea RAGCL Paşcani.

  Pentru acest an, subvenţia la termoficare pentru păşcăneni de la bugetul local este de 1,7 milioane de lei, dacă se aprobă bugetul în şedinţa de la începutul lunii februarie.

  Directorul Gelu Nedelcu spune că anul 2015 nu a fost un an bun pentru Regie, mai ales că a fost cald şi producţia estimată a fost cu mult mai mică.

  Amintim că la sistemul centralizat RAGCL mai sunt aproximativ 3.700 de familii.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet