30.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Facturi mari pentru căldură puțină, la Pașcani

Primele facturi din acest sezon rece au inceput deja sa fie distribuite. Pentru aproape doua saptamani de caldura, cateva ore pe zi, pascanenii trebuie sa plateasca pana la 100 de lei pentru apartamentele cu 2 sau 3 camere. Chiar si asa, pascanenii spun ca pretul pe care il au de platit este foarte mare, dat fiind ca nu prea au avut parte de caldura.

Ei sunt nemultumiti de programul de furnizare al energiei termice catre populatie, fiind nevoiti sa stea imbracati cu haine groase in apartamente cu pantaloni flausati, doua trei randuri de sosete, flanele si veste groase.

Ei spun ca cel mai corect ar fi ca Regia sa furnizeze caldura mai ales pe timpul noptii, atunci cand e foarte frig afara si majoritatea pascanenilor sunt acasa.

caldura primele facturiIn tabara cealalta, sunt pascaneni, in marea majoritate pensionari, multumiti de program, mai ales ca veniturile sunt foarte mici si nu pot acoperi toate cheltuielile.

Conducerea regiei locale de termoficare spune ca aceste este programul standard pentru tot orasul, iar in functie de temperaturile de afara, daca vor fi sub zero grade Celsius, acesta se va modifica. Energie termica va fi data si pe timpul zilei, dar mai ales pe timpul noptii.

. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow