16.4 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

Facturi mari pentru căldură puțină, la Pașcani

Primele facturi din acest sezon rece au inceput deja sa fie distribuite. Pentru aproape doua saptamani de caldura, cateva ore pe zi, pascanenii trebuie sa plateasca pana la 100 de lei pentru apartamentele cu 2 sau 3 camere. Chiar si asa, pascanenii spun ca pretul pe care il au de platit este foarte mare, dat fiind ca nu prea au avut parte de caldura.

Ei sunt nemultumiti de programul de furnizare al energiei termice catre populatie, fiind nevoiti sa stea imbracati cu haine groase in apartamente cu pantaloni flausati, doua trei randuri de sosete, flanele si veste groase.

Ei spun ca cel mai corect ar fi ca Regia sa furnizeze caldura mai ales pe timpul noptii, atunci cand e foarte frig afara si majoritatea pascanenilor sunt acasa.

caldura primele facturiIn tabara cealalta, sunt pascaneni, in marea majoritate pensionari, multumiti de program, mai ales ca veniturile sunt foarte mici si nu pot acoperi toate cheltuielile.

Conducerea regiei locale de termoficare spune ca aceste este programul standard pentru tot orasul, iar in functie de temperaturile de afara, daca vor fi sub zero grade Celsius, acesta se va modifica. Energie termica va fi data si pe timpul zilei, dar mai ales pe timpul noptii.

. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI