27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Facilităţi uriaşe pentru profesorii din sindicatul USLIP Iaşi

- Advertisement -

Facilităţi uriaşe pentru membrii celui mai mare sindicat judeţean din ţară, USLIP Iaşi. Profesorii care fac parte din această organizaţie, au reduceri sau chiar gratuităţi la diferite servicii din sănătate sau comerţ. Totodată, cadrele didactice primesc ajutoare pentru a trece peste anumite situaţii dificile din viaţa de zi cu zi.

Gratuitate la unele servicii medicale sau reduceri la benzinării sau farmacii. Acestea sunt doar câteva din facilităţile acordate profesorilor care fac parte din Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi. Invitat în emisiunea “Om bun”, difuzată de BIT TV în cursul zilei de ieri, preşedintele organizaţiei, Laviniu Lăcustă, a vorbit despre beneficiile membrilor care fac parte din aceasta.

De curând, cadrele didactice pot primi servicii medicale gratuite sau cu reduceri de la un spital de renume din Iaşi. S-au acordat până acum circa 150 de vouchere.
De asemenea, profesorii au reduceri la benzinării, restaurante, servicii de asigurări şi bancare, saloane de coafură, spălătorii auto sau chiar farmacii, din Paşcani sau Iaşi. Toate beneficiile se acordă pe baza unui card, iar la Paşcani cei care doresc se înscrie îl pot lua de la biroul zonal USLIP, aflat în sediul Liceului Tehnologic Mihai Busuioc, din zona Vale a municipiului.

Menţionăm organizaţia sindicală are peste 8.300 de membri şi este cea mai mare pe judeţe, din întreagă ţară.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow