19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Facilitati pentru restantierii de la RAGCL Pascani. 9.000 de pascaneni au facturi neachitate de peste 1 an de zile

Vesti bune pentru pascanenii care au restante la regia locala de termoficare. Incepand de astazi, pana la sfarsitul lunii septembrie a.c. acestia pot beneficia de scutiri de la plata penalitatilor si majorarilor cu conditia sa isi achite integral facturile restante. Hotararea a fost luata in cursul zilei de ieri de Consiliul de Administratie al regiei si se aplica doar celor care nu au fost actionati in judecata si impotriva carora exista deja o hotarare judecatoreasca. Prin acesta decizie, managerii societatii de termoficare spera sa isi mareasca incasarile mai ales in luna august atunci cand se intorc pascanenii plecati la munca in strainatate. Masura a dat roade si in anii anteriori, incasarile fiind mai mari cu aproape 6 miliarde de lei vechi fata de o luna obisnuita.

Tot pentru reducerea debitelor regia pascaneana acorda facilitati si celor care nu au suficienti bani pentru achitarea integrala a datoriilor. Ei pot beneficia doar de esalonarea facturilor restante cu plata in rate, daca achita un avans de cel putin 20%. In acest caz nu vor fi acordate scutiri de la plata majorarii si penalitatilor.

Mentionam ca datoriile populatiei catre RAGCL se ridica la peste 35 de miliarde de lei vechi. Juristii societatii au trimis deja peste 9000 de somatii de plata pentru debite mai vechi de un an de zile, urmatorul pas fiind actionarea lor in judecata.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow