More

  Faceti locuri de joaca pentru copii! Si locatarii de la blocul Crinul vor unul

  Array

  O noua solicitare din partea pascanenilor pentru amenajarea unui parc pentru copii. Locatarii unui bloc din zona Deal, cer autoritatilor locale sa ia masuri pentru a face un loc de joaca, intr-un spatiu verde plin de buruieni din neglijenta.

  spatiu verde

  Parc de joaca pentru copii, in spatele blocului Crinul din Pascani. Acest lucru a fost cerut astazi, la audiente, de un pascanean care locuieste in zona respectiva. Aurel Iacob a adus in atentia administratiei locale faptul ca de cativa ani de zile, spatiul este plin de ierburi. Cei aproape 80 de copii care locuiesc in blocurile din imprejurimi nu pot sta acolo nici macar pe o patura.
  spatiu verde1

  Pascanenii cer ca in spatiul respectiv sa fie puse macar cateva banci si leagane. Barbatul a precizat ca a depus un memoriu in acest sens la Primaria Pascani cu ceva timp in urma, insa nici pana acum nu a primit un raspuns.

  Viceprimarul Vasile Axinte, cel care a tinut audientele, a precizat ca exista deja un parc in apropiere, in spatele blocului Moldova, iar anul viitor va fi modernizat.

  Mentionam ca nu este pentru prima data cand pascanenii se plang de lipsa parcurilor in municipiul Pascani. Mai mult, in luna noiembrie anul trecut, un loc de joaca din fata blocului C5 a fost desfiintat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp