8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Fă un gest nobil, donează sânge! Campanie lansată de elevii de la “Unirea” din Pașcani

Cu gândul la semeni şi la cei care se află în suferinţă se gândesc câţiva elevi de la o şcoală din Paşcani, care începând de astăzi au dat start unei campanii pentru donare de sânge.
Elevii de clasa a XI a de la Colegiul CF “Unirea” din Paşcani vor merge prin oraş şi mai ales în şcolile din Municipiu, pentru a vorbi celor care au peste 18 ani despre cât de important este această acţiune mai ales pentru cei care se află în suferinţă şi chiar nu intră în operaţie din acest motiv.

doneaza sange

Şi-au făcut tricouri, au realizat pliante şi au pornit la drum. Ei spun că, dacă numărul doritorilor din Paşcani va fi mare, o maşină le va sta la dispoziţie până la Centrul de Transfuzii de la Iaşi.

Elevii inimoși au lansat şi un slogan – „Fă un gest nobil, donează sânge!”

Adolescenții sunt susţinuţi de Print SRL Paşcani, iar obiectivele campaniei sunt de conştientizare privind importantă donării de sânge pentru pacienţii aflaţi în situaţii critice; de informarea privind beneficiile implicate de donarea de sânge, atât pentru primitor cât şi pentru donator; de cunoaşterea regulilor care trebuie respectate de donator înainte de actul donării.

Această campanie va continuă până în luna mai a.c.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow