19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Extremele economiei din judet: Siretul Pascani si Antibiotice SA

Două societăţi emblematice pentru mediul de afaceri din capitala Moldovei au organizat săptămâna aceasta Adunările Generale ale Acţionarilor * cu această ocazie au fost prezentate rezultatele financiare auditate pentru anul trecut * cum se câştigă şi se pierde pe piaţa afacerilor din Iaşi
Antibiotice SA şi Siretul Paşcani sunt două nume de tradiţie în mediul de business ieşean. În acelaşi timp, sunt două companii aflate la extreme din punct de vedere financiar. Dacă prima dintre acestea a reuşit să obţină un profit de invidiat în condiţii de criză, cea de-a doua se zbate în mâinile unui administrator special, având pierderi de milioane de lei. Adunările Generale ale Acţionarilor celor două societăţi s-au reunit săptămâna aceasta pentru a face publice rezultatele financiare ale companiilor.

Astfel, veniturile din vânzări ale producătorului ieşean de medicamente au atins anul trecut suma de 304.086.833 de lei, ceea ce a condus la obţinerea unui profit net de 27,1 milioane de lei. Cu aceeaşi ocazie a fost prezentat şi Bugetul de venituri şi cheltuieli preconizate pentru anul acesta. Astfel, cei de la Antibiotice şi-au propus o cifră de afaceri de 315 milioane de lei, venituri totale de 339 de milioane de lei şi un profit net aproximativ similar celui de anul acesta, de 28,5 milioane de lei. Obiectivele producătorului ieşean nu sunt deloc greu de atins, având în vedere faptul că Antibiotice SA va intra anul acesta în forţă pe pieţele din Statele Unite ale Americii.

Sursa Evenimentul

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow