More

  Extinderea rețelei de gaz pe trei străzi, din Pașcani

  Array

  Veste bună pentru pășcănenii care locuiesc pe străzile Libertății, Peneș Curcanul și Bucuriei. În următoarea perioadă se vor face lucrări de extindere a rețelei de gaze naturale. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 151.500 lei. Proiectele se află pe masa consilierilor și urmează să fie dezbătute și votate de aleși.

  Trei proiecte de hotărâre din cele 16 propuse de primarul și viceprimarul Municipiului Pașcani fac referire la lucrări de extindere a rețelei de gaze naturale pe câteva străzi din Pașcani.

  Este vorba despre strada Peneș Curcanul, unde lucrarea se va face pe o lungime de 425 m și pornește de la intersecția cu strada Ion Creangă. Pe strada Bucuriei vor avea loc lucrări pe două tronsoane care pornesc de la intersecția cu strada Ion Creangă, cu o lungime de 940 m.  Și pe strada Libertății, se va lucra pe o lungime de aproximativ 300 m, de la intersecția cu strada Matei Basarab.

  Municipiul Pașcani va asigura finanțarea serviciilor de proiectare și execuție care se vor atribui prin procedură de achiziție unei firme autorizate ANR, iar SC Eon Distribuție România SA va asigura evaluarea tehnico- economică a documentației tehnice, recepția, punerea în funcțiune și va asigura, consta cost, asistență tehnică pe perioada realizării lucrărilor.

  Obiectivul este prevăzut în Programul de Investiții pe acest an a administrației locale. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 151.500 lei. După punerea în funcţiune a noilor conducte, acestea urmează să fie preluate în folosinţă de către E.ON Distribuţie România în baza unui contract de comodat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI