17.6 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Extinderea retelei de apa in Pascani

In aceasta perioada, operatorul judetean de apacanalizare va relua lucrarile la reteaua de apa in mai multe zone ale orasului. Astfel, numeroase artere intens circulate din oras vor fi restrictionate traficului, pentru a putea face posibile interventiile operatorului ApaVital. Pe raza municipiului Iasi se vor desfasura lucrarile incadrate in proiectul POS Mediu II, in valoare de circa 200 milioane euro.

De asemenea, mai multe lucrari vor fi realizate si la nivelul orasului Pascani, acolo unde se vor realiza bransamentele si reteaua de distributie pe strazile Fântânele, Stefan cel Mare, Republicii, Victoriei, Vatra sau Dragos Voda. Extinderea retelelor de apa se va realiza si in localitatile Macaresti, Miclauseni, Blagesti, Rediu, Iazul Nou, Tiganasi, Cârniceni si Mihail Kogalniceanu.

In prezent sunt realizate lucrari pentru realizarea unui sistem de alimentare cu apa in comuna Cotnari, mai exact a localitatilor Hodora, Bahluiu si Iosupeni, valoarea acestora fiind de 3,5 milioane lei, iar constructorul fiind asocierea SC Teoval SRL SC Hidroterm SA. Pe parcursul anului trecut, aria de operare a ApaVital a fost largita cu 8 localitati. In prezent, operatorul judetean ofera servicii de alimentare cu apa pentru 442.000 locuitori, iar serviciile de canalizare sunt deservite catre 316.000 locuitori.

Continuarea pe bzi.ro

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow