More

  Extindere de rețele gaz metan în comuna Deleni

  Array

  Extindere de rețele gaz metan în comuna Deleni

  Veste bună pentru sute de familii pentru o comună din județul Iași. Administrația locală implementează tot felul de proiecte care să vină în sprijinul localnicilor. De exemplu, acum se lucrează de zori la extinderea rețelei de gaz metan, iar în cea mai recentă ședință de Consiliu local s-a adus la cunoștință de către viceprimar care sunt noutățile.

  Extindere de rețele gaz metan în comuna Deleni. În cea mai recentă ședință de Consiliu Local ce a avut loc zilele trecute, viceprimarul Maria Scârțu a adus în atenția aleșilor locali că în aceste zile se lucrează de zori la săparea șanțurilor ca mai apoi muncitorii de la Gaz Nord Est vă vină pentru a face mufarea.

  „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Însă sperăm ca lucrarea în Poiana să fie cât mai repede finalizată. Sperăm în maxim două săptămâni acestea să fie gata.a spus viceprimarul comunei Deleni, Maria Scârțu.

  De asemenea, de aproximativ o lună au început lucrările și la rigolele betonate din localitatea Deleni zona Trei Fântâni, acolo unde, spune administrația locală că se vor amenaja și puțurile pentru a nu mai ajunge apa în stradă.

  De menționant că vor fi amenajate 3 mii mp de rigole din bugetul local în toată comuna. De pe listă nu lipsesc localitățile Poiana, Feredeni și Maxut, mai ales că sunt deja încheiat contractele cu firma care va executa lucrările.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga. //

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet