25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Extindere de rețele gaz metan în comuna Deleni

Extindere de rețele gaz metan în comuna Deleni

Veste bună pentru sute de familii pentru o comună din județul Iași. Administrația locală implementează tot felul de proiecte care să vină în sprijinul localnicilor. De exemplu, acum se lucrează de zori la extinderea rețelei de gaz metan, iar în cea mai recentă ședință de Consiliu local s-a adus la cunoștință de către viceprimar care sunt noutățile.

Extindere de rețele gaz metan în comuna Deleni. În cea mai recentă ședință de Consiliu Local ce a avut loc zilele trecute, viceprimarul Maria Scârțu a adus în atenția aleșilor locali că în aceste zile se lucrează de zori la săparea șanțurilor ca mai apoi muncitorii de la Gaz Nord Est vă vină pentru a face mufarea.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Însă sperăm ca lucrarea în Poiana să fie cât mai repede finalizată. Sperăm în maxim două săptămâni acestea să fie gata.a spus viceprimarul comunei Deleni, Maria Scârțu.

De asemenea, de aproximativ o lună au început lucrările și la rigolele betonate din localitatea Deleni zona Trei Fântâni, acolo unde, spune administrația locală că se vor amenaja și puțurile pentru a nu mai ajunge apa în stradă.

De menționant că vor fi amenajate 3 mii mp de rigole din bugetul local în toată comuna. De pe listă nu lipsesc localitățile Poiana, Feredeni și Maxut, mai ales că sunt deja încheiat contractele cu firma care va executa lucrările.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow