25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Expoziție de păsări la Clubul Copiilor din Pașcani

Clubul Copiilor din Pașcani s-a umplut de păsări exotice. Cursanții, dar și angajații care erau azi dimineață în instiuție s-au arătat surprinși. Printre pene și strigătul cocoșului, ei priveau expoziția și pentru a rămâne cu câteva amintiri, au fotografiat cuștile în care se aflau înaripatele. Momentul a avut loc pentru a marca Ziua Internațională a Păsărilor. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Pe 1 aprilie celebram și Ziua Mondiala a Pasarilor, eveniment sarbatorit inca din anul 1906. Conducerea Clubului Copiilor din Pașcani a organizat o expoziție care sa marcheze aceasta zi. Mai exact, o expozitie de pasari vii. Cei prezenți au putut vedea și o “luptă” între doi cocoși.

Peste 50 de înaripate, de diferite rase printre care și Silkie, păsări frumoase, acoperite cu pene pufoase, moi ca mătasea, sunt expuse în holul instituție.

Pentru acest eveniment s-a cerut aprobare de la Societatea Ornitologică filiala Iaşi, iar păsările exotice sunt aduse de un crescător de la Tatarusi. Totodata, vizitatorii au avut ocazia să vadă și o expoziție de fotografii cu păsări rare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow