29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Expoziție de păsări la Clubul Copiilor din Pașcani

creditfix.ro
horacredit.ro/
answear.ro
elefant.ro
creditprime.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

Clubul Copiilor din Pașcani s-a umplut de păsări exotice. Cursanții, dar și angajații care erau azi dimineață în instiuție s-au arătat surprinși. Printre pene și strigătul cocoșului, ei priveau expoziția și pentru a rămâne cu câteva amintiri, au fotografiat cuștile în care se aflau înaripatele. Momentul a avut loc pentru a marca Ziua Internațională a Păsărilor. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Pe 1 aprilie celebram și Ziua Mondiala a Pasarilor, eveniment sarbatorit inca din anul 1906. Conducerea Clubului Copiilor din Pașcani a organizat o expoziție care sa marcheze aceasta zi. Mai exact, o expozitie de pasari vii. Cei prezenți au putut vedea și o “luptă” între doi cocoși.

Peste 50 de înaripate, de diferite rase printre care și Silkie, păsări frumoase, acoperite cu pene pufoase, moi ca mătasea, sunt expuse în holul instituție.

Pentru acest eveniment s-a cerut aprobare de la Societatea Ornitologică filiala Iaşi, iar păsările exotice sunt aduse de un crescător de la Tatarusi. Totodata, vizitatorii au avut ocazia să vadă și o expoziție de fotografii cu păsări rare.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI