11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Expoziţie de coşuri tradiţionale în Piaţa Casei de Cultură

Concurs inedit a trei a zi de Paşte, când parohiile din Protopopiatul Paşcani, sunt invitate să expună câte un coş cu produse tradiţionale în spaţiul din faţa Casei de Cultură, în cadrul unei expoziţii-concurs. Produse cele mai frumoase şi cele mai gustoase, vor fi premiate.
Evenimentul cu titlul ,,Coșuri tradiționale de Paști”, este programat şi organizat marţi, de Casa Municipală de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” din Paşcani şi se va desfăşura în Piaţa din faţa instituţiei, începând cu ora 12.00.

Fanfara Trubadurii din Pașcani va deschide acest eveniment cu muzică de promenadă şi având în vedere că evenimentul este unul public, toţi cei care vor fi în preajmă vor avea ocazia să asculte acordurile lor şi vor putea să vadă frumoasele şi apetisantele coşuri tradiţionale realizate de parohiile care s-au înscris la concurs.

Un coş tradiţional pregătit pentru Paşte cuprinde bucatele tradiţionale româneşti, precum pască, ouă roşii, cozonac, caş proaspăt, drob de miel sau cozonac. Menţionăm că participanţii cei mai talentaţi vor fi premiaţi, iar activitatea va fi realizată cu sprijinul Protopopiatului Pașcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow