15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022

Expoziție cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române

Muzeul Municipal Pascani sărbătoreşte Ziua Unirii Principatelor Române, printr-o expoziţie ce include colecţii de documente si carti relavante pentru perioada 1864 – 1940. 

Expoziție este gazduita in holul Casei de Cultura din Pascani si poate fi vizitata de pascaneni pana pe data de 5 februarie.

Primii care au avut sansa de a admira expozitia au fost copii de la  Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga din Pascani. Vizita a avut loc joi, pe 20 ianuarie si face parte dintr-un proiect educațional desfasurat in cadrul institutiei școlare.  

Astfel, preț de cateva minute bune, elevii si-au atintit curioasi privirile asupra lucrarilor si documentelor expuse si au ascultat atenti cateva dintre coordonatele istorice prezentate de muzeograful Daniel Sava.

Precizam ca tot cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, reprezentantii Casei Municipale de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” vor organiza un spectacol folcloric. Mai exact, luni, pe 24 ianuarie, începând cu ora 11 vor încânta publicul pășcănean indragiti artisti de muzica populara, acompaniati de orchestra Rapsozii Botosanilor.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow