28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Expoziție-concurs online „TOAMNA ÎN CULORILE SPECIALILOR”

C.P Școala Gimnazială Specială Pașcani organizează expoziția- concurs online „Toamna în culorile specialilor”. Acest eveniment se desfășoară în perioada 17- 30 noiembrie 2020.

Scopul proiectului este de a valoriza creațiile elevilor cu cerințe educative speciale din Școala Gimnazială Specială Pașcani și din școlile intregratoare din municipiul Pașcani, în cadrul unei expoziții virtuale ce poate fi vizitată pe pagina de facebook și pe site-ul școlii.

„Toamna în culorile specialilor” a presupus realizarea de către elevi a unor lucrări inspirate din natură, folosindu-se diverse tehnici de lucru, de la desen la pictură sau colaj, toate fiind creații unice și speciale, lucrări ce au fost create atât în cadrul activităților desfășurate la școală cât și acasă, în perioada cursurilor online, cu efortul conjugat al elevilor, profesorilor și părinților. Părinții s-au dovedit a fi parteneri extraordinari prin sprijinul oferit copiilor lor și prin colaborarea și deschiderea pentru promovarea rezultatelor muncii elevilor în acest spațiu inedit, online.

Deoarece ne dorim să promovăm creațiile elevilor noștri și să premiem cele mai apreciate lucrări, în funcție de numărul de like-uri de pe pagina de facebook a școlii, Specialii de Pașcani vă invită să vizitați expoziția și să votați lucrarea preferată, publicul având rolul de a desemna câștigătorii acestui concurs.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului!

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow