More

  Expoziție – Concurs cu 350 elevi participanți: Foto

  Array

  Cele mai bune picturi, colaje şi felicitări au fost premiate astăzi în cadrul unei festivităţi organizate de Şcoala Gimnazială Garabet Ibrăileanu. La concurs au participat 350 de elevi din clasele I – IV care timp de o luna au avut de realizat desene şi planşe având ca teme centrale: Primăvara şi Paştele.

  Lucrările a 350 de elevi de la 38 şcoli au fost jurizate astăzi în cadrul primei ediţii a Concursului judeţean “Lumină şi culoare” ce a avut loc la Şcoala Gimnazială “Garabet Ibrăileanu” din Târgu Frumos. Timp de o luna de zile, în perioada 15 martie – 15 aprilie prichindeii din învăţământul primar de la unităţile de învăţământ participante au realizat picturi, felicitări şi colaje având ca teme Primăvara şi sărbătorile Pascale.

  Membrii juriului şi invitaţii la expoziţia – concurs au fost întâmpinaţi de elevi cu pâine şi sare, iar doamnele au primit câte un buchet de flori făcut chiar de ei. Nu au lipsit momentele artistice cu poezii şi cântece bisericeşti.

  După cuvântul de deschidere ţinut de directorul unităţii de învăţământ, Neculai Goșman, invitaţii şi juriul au admirat operele micuţilor, cărora le-au dat note. Au fost premiate 4 lucrări la fiecare dintre cele 3 secţiuni: pictură, felicitări şi colaje. Copii au primit diplome, cărți și obiecte pentru birou din partea sponsorilor.

  Cele mai bune lucrări au primit şi din partea unei echipe de jurizare formată din 6 preoţi diplome de excelenţă şi icoane, câte una la fiecare secţiune a concursului.

  Proiectul judeţean “Lumină şi culoare” a fost organizat de Şcoala Gimnazială ”Garabet Ibrăileanu” din Târgu Frumos în parteneriat cu Inspectoratul Școlar, Palatul Copiilor, Administraţia locală, Biserica “Sf. Parascheva” precum şi şcolile din oraş şi localităţile învecinate.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet