18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Expoziţia de trofee vânătoreşti

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Atrium Palas Mall găzduieşte până duminică seara o inedită expoziţie de trofee vânătoreşti, care însumează în jur de 300 de exponate. Amfitrionul acestei expoziţii este Gabriel Surdu, preşedintele Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AVPS) Iaşi.

„Este foarte important ca măcar o dată pe an, Iaşul să găzduiască o astfel de expoziţie cu trofee de vânătoare. Trofeul propriu-zis este un element esenţial în a face şi educaţia copiilor şi a le da posibilitatea de a vedea animalul, faţă în faţă. Sunt foarte mulţi copii care nu au această posibilitate, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care organizez de trei la ani la rând această expoziţie”, a declarat Gabriel Surdu, preşedintele AVPS Iaşi.

Cele 300 de exponate înfăţişează trofee de animale vânate în Europa, Asia şi Africa, printre care urşi, cerbi, porci mistreţi, lupi, cocoşi de munte, lei, antilope, bursucul, buffalo şi multe altele, colectate de către organizator din toată ţara, de la prieteni care au aceeaşi pasiune – vânătoarea.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI