More

  Explozie de bile la Pulsul Zilei

  Array

  Ultimele evenimente din sfera politică au aprins discuțiile de miercuri, la Pulsul Zilei, iar cei 3 realizatori de emisiuni au avut păreri diferite în special cu privire la politicieni, aceste opinii fiind oglindite și prin distincțiile pozitive și negative, acordate la sfârșitul emisiunii.

  În emisiunea de miercuri , discuțiile aprinse pe tema Sintezei Săptămânii au fost finalizate cu concluzii diferite, formulate de cei 3 realizatori de emisiuni tv, prin intermediul bilelor albe și negre.

  Toți politicienii, indiferent de culoare, au fost taxați de Mihaela Spiridon pentru promisiunile mincinoase și lipsa de implicare reală în problemele cetățenilor, iar Cătălin Cojocaru a particularizat, referindu-se în special la 2 oameni politici foarte cunoscuți, care i-au insultat pe pășcăneni. Este vorba despre Blaga și Crăciunescu, care au făcut afirmații jignitoare la adresa unor categorii sociale defavorizate, duminică, în timpul unei vizite efectuate la Pașcani.

  Cătălin Cojocaru a dat de această dată mai multe bile negre, sesizând lipsa de implicare a cetățenilor în problemele de interes ale comunității, dar și un director de școală. Astfel cetățenii care nu au participat la dezbaterea publică legată de regulamentul de salubritate, au primit bile negre, iar Carmen Dimitriu, directoarea Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” a fost decorată cu aceeași distincție negativă, deoarece din cauza unei hotărâri recente semnate de ea, nu se mai pot desfășura la sala de sport din fața școlii antrenamente de aerobic pentru femei, susținute până în prezent de Mirela Ancuța, întrucât o profesoară a instituției dorește să desfășoare același tip de activitate, în același timp.

  Claudiu Timofte, i-a taxat cu bile negre pe cei de la asociația județeană de salubritate (ADIS ) pentru serviciile și beneficiile puține, oferite cetățenilor, alături de taxele mari propuse în regulament, oferind totodată bile albe pentru 2 domenii diferite: zonă afacerilor și învățământ. Astfel Doina Cepalis a primit bilă albă pentru că a fost numită ambasadoarea județului, datorită realizărilor firmei pe care o conduce, iar organizatorii Balului Bostăneilor de la Colegiul ”Unirea” au primit aceeași distincție pozitivă deoarece promovează tradițiile autentice românești, în schimbul celor importate.

  Mihaela Spiridon a oferit bile albe organizatorilor lansării de carte ce a avut loc la Ruginoasa în week-end, dar și tinerilor care au fost prezenți la manifestarea culturală, folosind timpul lor liber într-un mod constructiv.

  Cătălin Cojocaru a avut 2 bile albe de oferit: una conducerii primăriei, care a înțeles că trebuie să ajute copii și tinerii, oferindu-le un spațiu în cadrul instituției pentru desfășurarea activităților, dar și lui Marius Pintilie, care a învățat din greșelile anterioare și a avut un discurs simplu, de bun simț, la evenimentul de duminică, în cadrul căruia a fost lansată candidatura sa pentru primăria municipiului.

  Amintim că la Pulsul Zilei, o dată pe săptămână, cei 3 realizatori Tv, fac sinteza evenimentelor mai importante și discută problemele actuale ale comunității, oferind la sfârșitul emisiunii disticții simbolice prin bile albe și negre, celor care se remarcă din punct de vedere pozitiv sau negativ, fie că e vorba de persoane sau instituții.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Impozite locale 2021: Ce trebuie să știe persoanele fizice, în acest an, despre dările pentru clădiri, terenuri și mașini

  Cei care erau proprietari pe mijloace de transport, clădiri sau terenuri la sfârșitul lui 2020 trebuie să plătească în acest an impozit pentru fiecare...

  Polonia interzice aproape în totalitate avortul. Decizia justiției a intrat în vigoare

  Polonia interzice aproape în totalitate avortul, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii Tribunalului. Potrivit guvernului polonez, decizia va intra în vigoare imediat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp