9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

Explicatiile lui Alin Aivanoaei despre raportul din sedinta CJ de la Pascani. Acuzatii nefondate. Sa-si ceara scuze!

In cadrul sedintei de plen a Consiliului Judetean (CJ) organizata la Pascani a fost prezentat un „raport de evaluare a activitatii economico-financiare al ADIS IASI”, unde au fost facute o serie de afirmatii nefondate, nerealiste si rauvoitoare de catre PSD si aliatii sai referitoare la incheierea unor contracte de promovare/publicitate de catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Salubritate (ADIS) Iasi.
Prin prisma acestor evenimente si pentru a clarifica definitiv situatia, consilierul judetean PMP Alin Aivanoaei face urmatoarele precizari:
– pe intreaga perioada in care a fost presedinte ADIS (2016 – 2017) nu a fost incheiat niciun contract de promovare, publicitate sau orice fel de colaborare cu societati comerciale care au activitate in acest domeniu.
– din dorinta de a fi transparent si pentru a elimina orice suspiciune, consilierul judetean a solicitat conducerii ADIS un raport referitor la situatia contractelor incheiate cu mass-media in perioada 2013 – 2016. In raspunsul oferit de ADIS solicitarii acestuia, reprezentantii asociatiei explica foarte clar faptul ca de la infiintarea asociatiei (2009) si pana in prezent nu a fost incheiat niciun astfel de contract. In plus, o astfel de decizie ar apartine Consiliului Director si Adunarii Generale a Asociatilor ADIS, organisme de conducere care aproba bugetul de venituri si cheltuieli. Documentul precizat il gasiti in atasament.
– in perioada la care s-a facut referire in plenul sedintei, respectiv 2013 -2016, ADIS a avut mai multi presedinti, prin care si membri marcanti ai PSD.
In completare, consilierul judetean doreste sa sublinieze faptul ca este momentul ca actuala conducere a CJ Iasi si toti consilierii judeteni ai majoritatii sa constientizeze faptul ca au fost alesi de catre ieseni sa isi dedice activitatea proiectelor comunitatii locale si nu sa angreneze aparatul instititutiei si entitatile conexe in luptele personale pe care le au de dus.
” Am fost mandatati de catre ieseni sa rezolvam problemele judetului si sa muncim cu folos, nu sa tinem dezbateri si prelegeri asupra unor probleme care nu au niciun fundament real si care conduc la crearea haosului prin dezinformare. Aceste declaratii nu numai ca nu sunt adevarate dar pot cauza probleme grave unei asociatii care a avut o activitate impecabila si care a dovedit atasament fata de ieseni. Trebuie sa ne concentram pe problemele reale ale oamenilor si sa oferim solutii corecte, coerente, bazate pe discutii si dezbateri constructive. Precizarile oferite de ADIS sunt edificatoare si arata negru pe alb ca declaratiile facute marti sunt menite doar sa faca rau iar personajele in cauza, lipsite de onoare si respect fata de ieseni, nici macar nu s-au obosit sa verifice daca ceea ce spun este real sau nu, punand asociatia intr-o situatie ce poate sa genereze derapaje acum la finalizarea celui mai important proiect al judetului Iasi si anume Sistemul de Management Integrat al Deseurilor”, a declarat consilierul PMP Alin Aivanoaei.
Prin prisma acestor acuze si derapaje consilierul solicita conducerii CJ cat si consilierilor judeteni care au facut aceste declaratii sa-si ceara scuze iesenilor pentru acest derapaj extrem de grav si pentru situatia neplacuta cauzata ADIS.

COMUNICAT DE PRESA

Departamentul de comunicare al PMP Iasi

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI