More

  Explicatiile lui Alin Aivanoaei despre raportul din sedinta CJ de la Pascani. Acuzatii nefondate. Sa-si ceara scuze!

  Array

  In cadrul sedintei de plen a Consiliului Judetean (CJ) organizata la Pascani a fost prezentat un „raport de evaluare a activitatii economico-financiare al ADIS IASI”, unde au fost facute o serie de afirmatii nefondate, nerealiste si rauvoitoare de catre PSD si aliatii sai referitoare la incheierea unor contracte de promovare/publicitate de catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Salubritate (ADIS) Iasi.
  Prin prisma acestor evenimente si pentru a clarifica definitiv situatia, consilierul judetean PMP Alin Aivanoaei face urmatoarele precizari:
  – pe intreaga perioada in care a fost presedinte ADIS (2016 – 2017) nu a fost incheiat niciun contract de promovare, publicitate sau orice fel de colaborare cu societati comerciale care au activitate in acest domeniu.
  – din dorinta de a fi transparent si pentru a elimina orice suspiciune, consilierul judetean a solicitat conducerii ADIS un raport referitor la situatia contractelor incheiate cu mass-media in perioada 2013 – 2016. In raspunsul oferit de ADIS solicitarii acestuia, reprezentantii asociatiei explica foarte clar faptul ca de la infiintarea asociatiei (2009) si pana in prezent nu a fost incheiat niciun astfel de contract. In plus, o astfel de decizie ar apartine Consiliului Director si Adunarii Generale a Asociatilor ADIS, organisme de conducere care aproba bugetul de venituri si cheltuieli. Documentul precizat il gasiti in atasament.
  – in perioada la care s-a facut referire in plenul sedintei, respectiv 2013 -2016, ADIS a avut mai multi presedinti, prin care si membri marcanti ai PSD.
  In completare, consilierul judetean doreste sa sublinieze faptul ca este momentul ca actuala conducere a CJ Iasi si toti consilierii judeteni ai majoritatii sa constientizeze faptul ca au fost alesi de catre ieseni sa isi dedice activitatea proiectelor comunitatii locale si nu sa angreneze aparatul instititutiei si entitatile conexe in luptele personale pe care le au de dus.
  ” Am fost mandatati de catre ieseni sa rezolvam problemele judetului si sa muncim cu folos, nu sa tinem dezbateri si prelegeri asupra unor probleme care nu au niciun fundament real si care conduc la crearea haosului prin dezinformare. Aceste declaratii nu numai ca nu sunt adevarate dar pot cauza probleme grave unei asociatii care a avut o activitate impecabila si care a dovedit atasament fata de ieseni. Trebuie sa ne concentram pe problemele reale ale oamenilor si sa oferim solutii corecte, coerente, bazate pe discutii si dezbateri constructive. Precizarile oferite de ADIS sunt edificatoare si arata negru pe alb ca declaratiile facute marti sunt menite doar sa faca rau iar personajele in cauza, lipsite de onoare si respect fata de ieseni, nici macar nu s-au obosit sa verifice daca ceea ce spun este real sau nu, punand asociatia intr-o situatie ce poate sa genereze derapaje acum la finalizarea celui mai important proiect al judetului Iasi si anume Sistemul de Management Integrat al Deseurilor”, a declarat consilierul PMP Alin Aivanoaei.
  Prin prisma acestor acuze si derapaje consilierul solicita conducerii CJ cat si consilierilor judeteni care au facut aceste declaratii sa-si ceara scuze iesenilor pentru acest derapaj extrem de grav si pentru situatia neplacuta cauzata ADIS.

  COMUNICAT DE PRESA

  Departamentul de comunicare al PMP Iasi

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet