More

  Explicaţia unui minor de 11 ani internat în stare de ebrietate la spital : “ Un prieten a agitat sticla şi mi-a sărit berea în gură”

  Array

  copil_in_coma_alcoolicaCaz iesit din comun pentru medicii pascaneni. Un baiat in varsta de 11 ani din Pascani a ajuns la spital dupa ce s-a imbatat cu bere si si-a rupt o mana la fotbal.

  In cursul zilei de ieri, copilul a iesit cu prietenii sa se joace cu mingea. Insa, baietii nu s-au multumit doar cu partida de fotbal si inainte de a face echipele au consumat o sticla de bere. Datorita varstei fragede, baietelul de 11 ani s-a ametit si dupa ce a facut o miscare brusca a cazut si si-a rupt ambele oase ale antebratului stang.

  La scurt timp, acesta a fost transportat cu o ambulanta in Compartimentul de Primiri Urgente unde medicii i-au acordat primul ajutor. Atunci cand a fost dus la radiologie pentru a se stabili daca este vorba despre o fractura, copilul a varsat numai bere in salon.

  Drept explicatii, micul pacient le-a declarat medicilor ca nu a consumat alcool si ca un alt baiat a agitat o sticla de bere si cum era cu gura cascata, a inghitit din bautura.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  Impozite locale 2021: Ce trebuie să știe persoanele fizice, în acest an, despre dările pentru clădiri, terenuri și mașini

  Cei care erau proprietari pe mijloace de transport, clădiri sau terenuri la sfârșitul lui 2020 trebuie să plătească în acest an impozit pentru fiecare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp