1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Explicaţia unui minor de 11 ani internat în stare de ebrietate la spital : “ Un prieten a agitat sticla şi mi-a sărit berea în gură”

copil_in_coma_alcoolicaCaz iesit din comun pentru medicii pascaneni. Un baiat in varsta de 11 ani din Pascani a ajuns la spital dupa ce s-a imbatat cu bere si si-a rupt o mana la fotbal.

In cursul zilei de ieri, copilul a iesit cu prietenii sa se joace cu mingea. Insa, baietii nu s-au multumit doar cu partida de fotbal si inainte de a face echipele au consumat o sticla de bere. Datorita varstei fragede, baietelul de 11 ani s-a ametit si dupa ce a facut o miscare brusca a cazut si si-a rupt ambele oase ale antebratului stang.

La scurt timp, acesta a fost transportat cu o ambulanta in Compartimentul de Primiri Urgente unde medicii i-au acordat primul ajutor. Atunci cand a fost dus la radiologie pentru a se stabili daca este vorba despre o fractura, copilul a varsat numai bere in salon.

Drept explicatii, micul pacient le-a declarat medicilor ca nu a consumat alcool si ca un alt baiat a agitat o sticla de bere si cum era cu gura cascata, a inghitit din bautura.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow