23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Exerciţiu ISU la o centrală termică

Explozie, urmată de un incendiu şi persoane rănite, intoxicate cu monoxid de carbon. Evenimentul a avut loc în această după amiază la o centrală termică din Paşcani. Trei maşini cu apă, spumă şi zeci de pompieri au fost prezenţi la faţa locului. După câteva minute situaţia a fost rezolvată fără să fie înregistrate pagube majore. Bineînţeles că totul a fost pregătit ca la carte de către oamenii luptători cu focul care au simulat incendiul pentru a şti cum să acţioneze în asemenea situaţii angajaţii de la RAGCL.

pompieri

O centrală termică ce aparţine RAGCL Paşcani a fost astăzi luată cu asalt de către pompierii păşcăneni după ce a fost pus la cale un exerciţiu de explozie şi incendiu urmate de victime omeneşti.

Angajaţii care se aflau în această după amiază la centrala numărul 1 din zona centrală a oraşului au fost nevoiţi să răspundă şi întrebărilor puse de pompieri în legătură cu măsurile luate de societatea păşcăneană, în caz de explozie, până la intervenia oamenilor care se lupta cu focul.

Planul pentru acest an prevede ca pompierii păşcăneni să facă lunar astfel de exerciţii la agenţii economici şi instituţiile publice din oraş.

Exerciţiul şi-a atins scopurile de verificare a concepţiei de acţiune stabilită prin planul organizării şi desfăşurării exerciţiului, verificarea modului de organizare a cooperării între forţele participante, precum şi de realizare a unei informări complexe a populaţiei, privind modul de comportare în cazul producerii unor astfel de situaţii de urgenţă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow