19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Exerciţiu ISU la o centrală termică

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Explozie, urmată de un incendiu şi persoane rănite, intoxicate cu monoxid de carbon. Evenimentul a avut loc în această după amiază la o centrală termică din Paşcani. Trei maşini cu apă, spumă şi zeci de pompieri au fost prezenţi la faţa locului. După câteva minute situaţia a fost rezolvată fără să fie înregistrate pagube majore. Bineînţeles că totul a fost pregătit ca la carte de către oamenii luptători cu focul care au simulat incendiul pentru a şti cum să acţioneze în asemenea situaţii angajaţii de la RAGCL.

pompieri

O centrală termică ce aparţine RAGCL Paşcani a fost astăzi luată cu asalt de către pompierii păşcăneni după ce a fost pus la cale un exerciţiu de explozie şi incendiu urmate de victime omeneşti.

Angajaţii care se aflau în această după amiază la centrala numărul 1 din zona centrală a oraşului au fost nevoiţi să răspundă şi întrebărilor puse de pompieri în legătură cu măsurile luate de societatea păşcăneană, în caz de explozie, până la intervenia oamenilor care se lupta cu focul.

Planul pentru acest an prevede ca pompierii păşcăneni să facă lunar astfel de exerciţii la agenţii economici şi instituţiile publice din oraş.

Exerciţiul şi-a atins scopurile de verificare a concepţiei de acţiune stabilită prin planul organizării şi desfăşurării exerciţiului, verificarea modului de organizare a cooperării între forţele participante, precum şi de realizare a unei informări complexe a populaţiei, privind modul de comportare în cazul producerii unor astfel de situaţii de urgenţă.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI