20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Exemplu de urmat: filme difuzate pentru tineri, în comuna Hălăuceşti

Initiativa demna de laudat, intr-o comuna de langa Pascani. In fiecare zi de vineri, tinerii din sat pot viziona filme la Caminul Cultural din localitate. Intrarea este libera si poate veni oricine doreste. Pelicula este proiectata in sala mare a institutiei si incepe de la orele 20:00.

Localnicii din comuna Halaucesti nu mai trebuia sa se deplaseze circa 100 de km pentru a merge la cinema. De aproximativ trei saptamani, in urma unei initiative inedite, Caminul Cultural din localitate se transforma intr-un cinematograf. Referentul cultural, Ana Maria Bălhuc, invita in fiecare vineri, tinerii si adultii din comuna pentru a viziona, unul sau doua filme, in institutia de cultura.

Pelicula este proiectata pe un perete interior, iar sala are 140 de locuri. Pana acum, localnicii au vizionat filme de actiune, comedie sau drama si vin cu interes pentru a-si incepe week-end-ul intr-un mod placut.
Mentionam ca, pe viitor si copiii ar putea avea o zi a lor la Caminul Cultural din Halaucesti. Daca vor fi cereri, duminica se vor putea viziona desene animate si documentare pentru micuti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow