20.8 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

EXCLUSIV: Pericol de prabusire la Judecatoria Pascani. Acoperisul cladirii la un pas sa cedeze din cauza zapezii ! (FOTO+VIDEO)

 

 

Atentie, pascaneni, daca treceti prin fata Judecatoriei Pascani! Din cauza caderilor masive de zapada, din ultima perioada de timp, acoperisul institutiei a cedat. Astfel, in partea din fata a cladirii, o parte din acoperis s-a “umflat” fiind la un pas de a se prabusi. Pentru a preveni accidentele, angajatii Judecatoriei au imprejmuit zona cu banda, pascanenii fiind atentionati ca exista pericol de prabusire.

Culmea este ca aceasta cladire tocmai a fost reabilitata,in urma cu aproximativ un an. Avand in vedere acest aspect, s-ar putea spune ca lucrarile au fost facute de mantuiala.Nu este posibil ca un acoperis construit de circa un an sa cedeze din cauza ninsorii. Conducerea institutiei a luat deja legatura cu firma care s-a ocupat de reabilitare. Astazi, un reprezentant al acesteia a venit sa vada la fata locului ceea ce s-a intamplat. Precizam ca lucrarile de consolidari si reparatii capitale la Judecatoria Pascani au demarat incepand cu data de 02.12.2009.

Lucrarile au constat in demolari, anveloparea cladirii,consolidarea subsolului, construirea unui acoperis tip sarpanta, modernizarea tuturor instalatiilor si a grupurilor sanitare, recompartimentari, adaptarea cladirii la cerintele persoanelor cu dizabilitati locomotorii, montare de tamplarie termopan.Lucrarile au fost efectuate de catre SC CASREP SRL Iasi, avand termen de executare de 1-2 ani, fondurile necesare fiind asigurate din bugetul Ministerului Justitiei si Libertatilor Cetatenesti. sursa iasiciteste.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow