12.1 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Excelența în educație din Pașcani. Elevi și profesori premiați in cadrul Galei Educație

Excelența în educație din Pașcani. Elevi premiați in cadrul Galei Educație. Este vorba despre invatacei ce au avut rezultate deosebite la concursurile si olimpiadele scolare din ultima perioada. Drept rasplata au primit premii in medalii, diplome, bani si pachete de carti din partea Inspectoratului Scolar Judetean Iasi. Elevii provin de la Colegiile „Sadoveanu” si CF „Unirea” din Municipiu.

gala excelentei cf unirea

La cea mai recenta Gala a Excelentei in Educatie Iasi au fost prezenti si cativa elevi si profesori din Pascani. Este vorba despre Cristian Vantur, coordonat de profesorul de specialitate Eduard Mitrica care a resuit sa obtina la faza nationala de informatica locul II.

Si Elena Coman a fost premiat pentru premiul I obtinut la un concurs de literatura. Eleva, in ciclu gimnazial tot la Colegiul „Sadoveanu”, a fost coordonata de Daniela Mertic, profesor de limba si literatura romana.

Victor Pintilie a reusit sa obtina un premiu important la un concurs de chimie, el fiind coordonat chiar de mama lui, profesorul de specialitate Otilia Pintilie.

De la Colegiul CF Unirea, premiul Galei de Excelenta in educatie a fost oferit echipei formate din fostii elevi Emanuela-Nina Buzatu, Alexandru Rotariu şi Alin Budeanu, coordonati de profesorii Daniela Orasanu, Iuliana Costea si Oltea Ionel, care au obtinut premii de podium la olimpiadele nationale, de profil.

Mentionam ca cele doua scoli din Municipiu au fost si anul trecut prezente la gala.

In acest an, peste 500 de elevi cu rezultate de excepție la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale și profesorii îndrumători au fost premiați în cadrul celei de-a treia ediții a Galei Excelenței în Educație.

La această ediție au fost premiate și proiecte educaționale ieșene de succes, cunoscute și apreciate la nivel național, precum competiții de anvergură, proiecte științifice și culturale interdisciplinare, proiecte de educație multiculturală, reviste școlare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow