More

  Examenul scris la Limba Română – romanul interbelic și jocurile pe calculator

  Array

  Prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat a fost uşoară, cel puţin aşa spun absolvenţii din Paşcani. Adolescenţii sunt siguri că vor lua o notă mare şi speră ca următoarele probe să fie la fel de simple.

  Săptămâna de foc pentru absolvenţii de liceu. Astăzi au început probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat. Prima proba la Limba şi Literatură Română a debutat la ora 9.00. Timp de 3 ore elevii au avut de scris despre romanul psihologic sau interbelic, iar la subiectul II despre implicaţia jocurilor pe calculator în viaţa socială.

  La asemenea subiecte tinerii spun că se aşteaptă să ia note mari şi speră ca şi următoarele să fie la fel de uşoare.

  Menţionăm că miercuri absolvenţii de liceu vor susţine proba obligatorie a profilului, iar vineri ultimul examen scris la o materie la alegere a specializării. Primele rezultate vor fi afişate pe 12 iulie la ora 16.00, iar cei nemulţumiţi pot depune contestaţii în aceeaşi zi până la ora 20.00 la fiecare centru de examinare. Rezultatele finale vor fi afişate pe 16 iulie.

  În Paşcani, Târgu Frumos şi Hîrlău aproximativ 1000 de absoventi susţin în aceste zile examenul maturităţii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp