More

  Examenul de capacitate , la final: Subiecte usoare la matematica

  Array

  Elevii claselor a VIII a au sustinut astazi proba la matematica,o materie care unora le-a dat mari batai de cap.Dupa 4 ani plini de exercitii si probleme,astazi a fost testul final.Acesta este impartit in trei parti, aritmetica, algebra si geometrie.
  Toti elevii au iesit din incinta scolii cu speranta ca notele pe care le vor lua vor fi mari,chiar daca ei nu au invatat prea mult pentru acest examen si au stat toata ziua pe calculator.Pentru ei,subiectele au fost destul de usoare.
  Subiectele au fost mai usoare dacat s-au asteptat si in comparatie cu cele de la simulare.Unii au mai gresit rezolvarile,dar altii sunt siguri ca vor lua note mari.
  Alaturi de elevi,si parintii au asteptat in fata scolilor si au tremurat de emotii. Cand au aflat subiectele s-au bucurat si chiar au inceput sa le rezolve. Asta deoarece multi dintre ei au muncit cot la cot cu copiii lor la matematica, in zecile de ore de pregatire.
  Mentionam ca astazi a avut loc sustinut ultima proba a Evaluarii Nationale 2015 . Rezultatele vor fi afişate pe data de 26 iunie, până la ora 16.00, iar în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00, vor fi depuse contestaţiile. În perioada 27-29 iunie vor fi rezolvate contestaţiile depuse de candidaţi, iar pe 30 iunie vor fi afişate rezultatele finale.

  Scris de Ana-Maria Ipate

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet