Array

Examenul de capacitate , la final: Subiecte usoare la matematica

Elevii claselor a VIII a au sustinut astazi proba la matematica,o materie care unora le-a dat mari batai de cap.Dupa 4 ani plini de exercitii si probleme,astazi a fost testul final.Acesta este impartit in trei parti, aritmetica, algebra si geometrie.
Toti elevii au iesit din incinta scolii cu speranta ca notele pe care le vor lua vor fi mari,chiar daca ei nu au invatat prea mult pentru acest examen si au stat toata ziua pe calculator.Pentru ei,subiectele au fost destul de usoare.
Subiectele au fost mai usoare dacat s-au asteptat si in comparatie cu cele de la simulare.Unii au mai gresit rezolvarile,dar altii sunt siguri ca vor lua note mari.
Alaturi de elevi,si parintii au asteptat in fata scolilor si au tremurat de emotii. Cand au aflat subiectele s-au bucurat si chiar au inceput sa le rezolve. Asta deoarece multi dintre ei au muncit cot la cot cu copiii lor la matematica, in zecile de ore de pregatire.
Mentionam ca astazi a avut loc sustinut ultima proba a Evaluarii Nationale 2015 . Rezultatele vor fi afişate pe data de 26 iunie, până la ora 16.00, iar în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00, vor fi depuse contestaţiile. În perioada 27-29 iunie vor fi rezolvate contestaţiile depuse de candidaţi, iar pe 30 iunie vor fi afişate rezultatele finale.

Scris de Ana-Maria Ipate

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...